Монтаж / Демонтаж

Стандартен mонтаж

Използването на климатици се смята за един от най-добрите начини за охлаждане на една стая. Климатиците се монтират на стената, като най-често се пробиват 6 дупки според планката на климатика и се захваща с дюбели към стената на която искаме да се монтира вътрешното тяло. Въпреки това с времето климатика се aмортизира и спира да работи, и се налага да се демонтира, с цел ремонт или смяна с друг.

Какво включва монтажът:
Mедна тръба за ниско и високо налягане до 3 м., термо изолации до 3м., отводняваща гофрирана тръба до 3м., кабел за комуникация ШВПС 4х1,5- до 4м., изолирбанд, бандажна лента, щепсел, стойка за външното тяло, дюбели за тухла или бетон, кабелни превръзки, болтове и шайби (за външно тяло).

intsallation1yon

Как протича монтажът?

Фиксиране на вътрешното тяло;

Пробиване на отвор в стената;

Монтаж на тръбен път(медна тръба за ниско и високо налягане с термоизолация, отводняваща гофрирана тръба, кабел за комуникация) – дължина до 3 м;

Поставяне на захранващ щепсел;

Закрепяне на вътрешното тяло;

Захващане на стойките за поставяне на външното тяло;

Свързване на тръбите между вътрешното и външното тяло;

Включване на климатика;

Попълване на гаранционната карта;

Обучение на клиента за работа със системата.

Демонтаж

yonclimasrvs1

Как протича демонтаж?

Демонтажът на климатика на пръв поглед изглежда лесен, но има определени правила и изисквания които трябва да следваме и спазваме, за да може да извършим повторен монтаж на климатици и да не се налага доплащане за нов тръбен път или допълване с фреон. Демонтажът на климатик се извършва от специализирани техници на климатична техника.

Имате въпроси?

Свържете се с нас за безплатна консултация сега.

ek1asz
Ползвайки уебсайта, Вие се съгласявате с нашите Общи Условия и Политика за „Бисквитки“.